Aanbod voor ondernemers

Als ondernemer weet je dat je onderneming valt of staat met je eigen persoonlijkheid, krachten en talenten. Je succes wordt voor een groot gedeelte bepaald door hoe je zélf in het leven staat en de valkuilen die je hierin tegenkomt. Durf je in je kracht te staan en jezelf te verkopen? Zie je jezelf als autoriteit binnen je vakgebied? Kun je je boodschap overbrengen? Bij welke dingen stuit je op weerstand?

Laat je horoscoop of de tarot eens aangeven hoe je in je onderneming staat en wat er in jouw leven om ontwikkeling vraagt om je business een boost te geven!

Horoscoopduiding voor ondernemers

Een geboortehoroscoop beschrijft je innerlijke behoeftes en drijfveren. Het laat zien wat voor jou belangrijk is en hoe je geneigd bent te reageren in bepaalde situaties. Door je bewust te worden van je eigen houding en gedrag, zowel positieve karaktereigenschappen en talenten als valkuilen en dingen waar je moeite mee hebt, krijg je meer zicht op wat er in je onderneming speelt en handvatten om jezelf hierin verder te ontwikkelen.

Na het bespreken van de meest elementaire kenmerken in je horoscoop/karakter, komen de volgende thema’s aan bod: profilering in de maatschappij, eerste indruk die je maakt, autoriteit en persoonlijk leiderschap, communicatiestijl, talenten en valkuilen, omgaan met stress en problemen. Het consult duurt 1,5 – 2 uur.

Inzicht met behulp van de tarot: “wat speelt er in mijn onderneming?”

Een tarotsessie laat zien wat er op een dieper en onbewuster niveau speelt. Je wordt je bewuster van je eigen houding en gedrag en krijgt meer zicht op wat er speelt. Als je weet op welke manier je zélf invloed hebt op het reilen en zeilen van je onderneming, wordt het makkelijker om bij jezelf te blijven en de regie te nemen.

De (10) kaarten laten zien wat er innerlijk bij je speelt en helpen je om richting te bepalen. We kijken onder meer hoe de situatie op dit moment is, wat hierin dwars ligt, met welke houding je zelf in de onderneming staat, hoe anderen hiernaar kijken, waar je moeite mee hebt en hoe het zich verder ontwikkelt. Het consult duurt 1,5 uur.

Alternatief: kort consult van 30 minuten op basis van 4 kaarten (in plaats van 10), waarbij we kijken hoe de situatie op dit moment is, wat hierin dwars ligt, wat je zou kunnen doen en wat je beter kan laten om jezelf verder te ontwikkelen.

Tarieven

Horoscoopduiding voor ondernemers                                                                        € 140 *
Tarot – consult van 1,5 uur op basis van 10 kaarten                                                 € 115 *
Tarot – kort consult van 30 min op basis van 4 kaarten                                          €  40 *

*) De bedragen zijn exclusief btw.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *