Voor en door wie?

De cyclus horoscoopopstellingen is
voor iedereen die zichzelf spiritueel (verder) wil ontwikkelen,
op een ervaringsgerichte en praktische manier met elkaar aan de slag wil gaan, en met een onbevangen houding wil onderzoeken wat er in de opstellingen (en groepsdynamiek) naar voren komt.

Voor astrologen en astrologiestudenten een vernieuwende en verdiepende kijk op en verdieping van de astrologie. Voor geïnteresseerden een ervaringsgerichte kennismaking met astrologie en je geboortehoroscoop.

De cyclus wordt geleid door Hans Planje en Karin van der Vaart.

Hans is astroloog, coach en opsteller. In zijn werk combineert hij astrologie met psychodrama, met coaching en met familieopstellingen, waarvan planeet- en horoscoopopstellingen zijn afgeleid. Hans: “Ik vind astrologie een prachtig instrument als gids door het leven. Mijn passie is om astrologie zo concreet, levendig, ervaarbaar en praktisch bruikbaar als mogelijk te maken.”

Karin is astroloog en coach. Daarnaast heeft ze al jarenlang een fascinatie voor alles wat met systemisch werk te maken heeft, of het nu om familiepatronen, organisatorische en maatschappelijke vraagstukken gaat, of om het ervaren van je horoscoop. Karin: “De werking van het Veld geeft zuivere informatie, die onze ratio ver te boven gaat, zelfs over zaken waarvan we vooraf het bestaan niet wisten. Mijn ervaring is dat situaties vaak hun oorsprong vinden in (onverwerkte) ervaringen in het verleden. Door helder te krijgen hoe (onbewust) gedrag en je eigen houding hierin een rol spelen (zo binnen, zo buiten) kun je dingen van binnenuit veranderen en kan de energie weer gaan stromen.”