Horoscoopopstellingen

Op 16 februari is er weer een introductieworkshop waarin je kan kennismaken met astrologie en het werken met opstellingen vanuit je horoscoop. Na de zomervakantie start er (waarschijnlijk) weer een nieuwe cyclus horoscoopopstellingen, waarin je op basis van een persoonlijke vraag of thema met jezelf een ontwikkelingsproces aangaat. Je hoeft geen ervaring of astrologische voorkennis te hebben om mee te kunnen doen.

Horoscoopopstellingen
In alle workshops gebruiken we je horoscoop als landkaart en ligt de focus op het onderzoeken en erváren van je horoscoop (delen hiervan) aan de hand van opstellingen. Afhankelijk van de ingebrachte vraag, het eventuele thema van de workshop en de samenstelling van de horoscoop van degene die opstelt, zullen diverse combinaties van planeten en andere elementen uit je horoscoop (delen van jezelf) worden opgesteld om zicht te krijgen op de innerlijke dynamiek en wat er op diepere lagen speelt.

Voor wie?
De workshops zijn voor iedereen die zich op het persoonlijke en spirituele pad (verder)
wil ontwikkelen, op een ervaringsgerichte en praktische manier met elkaar aan de slag
wil, en met een open en onbevangen houding wil onderzoeken wat er in de opstellingen
(en groepsdynamiek) naar voren komt. Voor astrologen en astrologiestudenten een vernieuwende kijk op en verdieping van de astrologie door de ervaringen die in de opstellingen worden opgedaan. Voor degenen die (nog) niet zoveel van astrologie weten een ervaringsgerichte kennismaking met astrologie en je eigen geboortehoroscoop.

Combinatie astrologie en systemisch werk
Je horoscoop is een efficiënt en krachtig instrument om inzicht te krijgen in gewoontes, steeds terugkerende thema’s en de invloed die dat op je leven heeft. Het geeft een goed beeld van je karakter, laat zien wat voor de ontwikkeling van je ziel belangrijk is, en wat er nodig is om je verlangens, passies en talenten tot uitdrukking te brengen. Opstellingen laten zien hoe je hier invulling aan geeft en in je dagelijks leven met situaties omgaat. Met de inzichten en ervaringen die je in de opstellingen opdoet, kun je bewuste stappen zetten om patronen te doorbreken, meer balans te creëren en authentieker in het leven te staan.

Waar en wanneer
Alle workshops vinden plaats op zondagen.
Locatie: Centrum Mens & Intuïtie, Stovestraat 25 in Amersfoort. De locatie ligt middenin het winkelcentrum op 15-20 minuten lopen vanaf het station (of 5 minuten vanaf bushalte Blekerseiland). De dichtstbijzijnde (overdekte) parkeergarages zijn Beestenmarkt, Koestraat en Flintplein (alle 3 circa 5 minuten lopen). Gratis parkeren kan buiten de stadsring. Voor wie in de lunchpauze een broodje wil halen: veel winkels zijn ook op zondag open.

Wie zijn wij?
Alle workshops worden geleid door Hans Planje en Karin van der Vaart.

Hans is astroloog, coach en opsteller. In zijn werk combineert hij astrologie met psychodrama, met coaching en met familieopstellingen, waarvan planeet- en horoscoopopstellingen zijn afgeleid. Hans: “Ik vind astrologie een prachtig instrument als gids door het leven. Mijn passie is om astrologie zo concreet, levendig, ervaarbaar en praktisch bruikbaar als mogelijk te maken.”

Karin is astroloog en spiritueel coach. Daarnaast heeft ze een fascinatie voor alles wat met systemisch werk te maken heeft, of het nu om familiepatronen, organisatorische en maatschappelijke vraagstukken gaat, of om het ervaren van je horoscoop. Karin: “De werking van het Veld geeft zuivere informatie, die onze ratio ver te boven gaat, zelfs over zaken waarvan we vooraf het bestaan niet wisten. Mijn ervaring is dat situaties vaak hun oorsprong vinden in (onverwerkte) ervaringen in het verleden. Door helder te krijgen hoe (onbewust) gedrag en je eigen houding hierin een rol spelen (zo binnen, zo buiten) kun je dingen van binnenuit veranderen en kan de energie weer gaan stromen.”

Contactgegevens
Hans Planje                         info@hansplanje.nl                         053-4772532
Karin van der Vaart              info@karinvandervaart.nl                06-47980503 

Neem gerust contact op als je vragen hebt of meer wilt weten.

Meer informatie over deze workshops:
Introductieworkshop 3 november 2019
Nieuwe cyclus vanaf 8 december 2019

Meer informatie over astrologie en opstellingen: 
Wat zijn opstellingen
Wat kun je met opstellingen?
Artikelen over astrologie