Introductie workshop 26 mei 2019

DE 4 ELEMENTEN:
maak kennis met astrologie aan de hand van opstellingen
op basis van je eigen geboortehoroscoop.

De vier elementen VUUR-AARDE-LUCHT-WATER zijn in een voortdurende wisselwerking met elkaar in beweging. Ze zijn alle vier even belangrijk en geen van hen is goed of slecht. De vier elementen zijn de basis van de astrologie. Elk element is als kosmische energie in ieder van ons en in onze omgeving aanwezig.

Kennis van de vier elementen kan helpen om jezelf en anderen beter te begrijpen en ervoor te zorgen dat we in balans blijven. Want zodra we één element in ons leven te veel benadrukken of een element als ongewenst afwijzen, raken we uit balans.

In deze workshop maak je met behulp van OPSTELLINGEN heel direct kennis met de vier elementen en de wijze waarop ze zich in jouw leven manifesteren.

De combinatie van astrologie en systemisch werk

Astrologie is een bijzonder instrument om jezelf en anderen beter te leren kennen. Het geeft je – ook met minimale kennis van astrologie – al snel inzicht in iemands temperament, behoeftes, potenties en ontwikkelingsmogelijkheden. Als kind nemen we de taak op ons om het familiesysteem in stand te houden en waar nodig in evenwicht te brengen. Opstel-lingen brengen op een ongelooflijk directe en heldere manier onderlinge verhoudingen in kaart en bieden mogelijkheden om verstrikkingen, onbalans of conflicten te herstellen.

Het werken met opstellingen vanuit de geboortehoroscoop blijkt een fascinerende manier te zijn om je eigen horoscoop te onderzoeken en meer zicht te krijgen op de verschillende behoeftes en intenties achter de planeetenergieën en veel punten die informatie geven over je spirituele pad. Je geboortehoroscoop is een krachtig hulpmiddel om inzicht te krijgen in je gewoontes en steeds terugkerende thema’s en de invloed die dat heeft op je functioneren, manier van denken, voelen en handelen, op gezondheid en welzijn.

Werkwijze

In deze workshop maak je met behulp van OPSTELLINGEN heel direct kennis met de vier elementen en de wijze waarop ze zich in jouw leven manifesteren. De workshop is ervaringsgericht en gebaseerd op je geboortehoroscoop. Met de inzichten die aan de hand van de opstelling worden opgedaan kun je bewuste stappen gaan zetten, er in je leven beter of anders mee om leren gaan en er meer rust in vinden.

Voor wie?

De workshop is voor iedereen die kennis wil maken met astrologie, het werken met opstellingen en (de elementen in) je eigen geboortehoroscoop. Daarnaast geeft het de mogelijkheid om je een beeld te vormen over de cyclus Horoscoopopstellingen die in september start. Om aan de workshop mee te doen is het niet van belang hoeveel ervaring en astrologische voorkennis je hebt.

Door wie?

De workshop wordt geleid door Hans Planje en Karin van der Vaart.

Praktisch:

Datum: zondag 26 mei 2019 van 11.00 – 16.00 uur.

Locatie: Centrum Mens & Intuïtie, Stovestraat 25, 3811 KA Amersfoort.
De locatie ligt middenin het (winkel) centrum, op 15-20 minuten lopen van het station.
Voor degenen die tijdens lunch een broodje willen halen: veel winkels zijn open op zondag.

Deelname aan deze workshop kost € 75,-.

Annuleringsbeleid:
Bij afzegging tot 2 weken vóór de workshopdag heb je geen betalingsverplichting en krijg je eventueel vooruitbetaald deelnemersgeld terug. Hiervoor wordt € 15,- administratie-kosten in rekening gebracht. Bij afzegging tot 3 dagen vóór de workshopdag heb je een betalingsverplichting van de helft van het deelnemersgeld. Bij afzegging binnen 3 dagen ben je het volledige bedrag verschuldigd.

Aanmelden kan bij:
Hans Planje                         info@hansplanje.nl                         053-4772532
of Karin van der Vaart          info@karinvandervaart.nl                06-47980503 

NB In het najaar starten we weer met een nieuwe cyclus horoscoopopstellingen waarin je direct en intensief met je eigen horoscoop aan het werk gaat. De cyclus bestaat uit 8 maandelijkse workshopdagen. Voor meer informatie klik op deze link.

Hans is astroloog, coach en opsteller. In zijn werk combineert hij astrologie met psychodrama, met coaching en met familieopstellingen, waarvan planeet- en horoscoopopstellingen zijn afgeleid. Hans: “Ik vind astrologie een prachtig instrument als gids door het leven. Mijn passie is om astrologie zo concreet, levendig, ervaarbaar en praktisch bruikbaar als mogelijk te maken.”

Karin is astroloog en coach. Daarnaast heeft ze al jarenlang een fascinatie voor alles wat met systemisch werk te maken heeft, of het nu om familiepatronen, organisatorische en maatschappelijke vraagstukken gaat, of om het ervaren van je horoscoop. Karin: “De werking van het Veld geeft zuivere informatie, die onze ratio ver te boven gaat, zelfs over zaken waarvan we vooraf het bestaan niet wisten. Mijn ervaring is dat situaties vaak hun oorsprong vinden in (onverwerkte) ervaringen in het verleden. Door helder te krijgen hoe (onbewust) gedrag en je eigen houding hierin een rol spelen (zo binnen, zo buiten) kun je dingen van binnenuit veranderen en kan de energie weer gaan stromen.”