Introductieworkshop

ZONDAG 3 NOVEMBER 2019

Maak kennis met astrologie en het werken met opstellingen
op basis van je eigen geboortehoroscoop

De vier elementen: de basis van iedere horoscoop
In deze introductieworkshop werken we met de vier elementen (vuur, aarde, lucht en water). De elementen laten zien hoe je met situaties omgaat en wat je nodig hebt om het gevoel te krijgen dat je weet waar je staat. Ieder element doet dit op zijn eigen manier. Geen enkel element is goed of slecht en ieder element heeft zowel positieve als negatieve kanten. De elementen zijn continue met elkaar in beweging en alle vier even belangrijk.

Hoe blijf je in balans
Kennis van de vier elementen kan je helpen om jezelf en anderen beter te begrijpen en ervoor te zorgen dat je in balans blijft. Als je veel planeten in hetzelfde element hebt staan, kleurt dat je karakter. Dit kan een talent zijn, maar je doen en laten ook overheersen en ten koste gaan van een ander element. Omgekeerd, als een element ontbreekt, of wordt afgewezen, heeft dat ook gevolgen. Wanneer iets te eenzijdig benaderd wordt, roept dat tegenreacties op. Om in balans te blijven, en flexibel met situaties om te kunnen gaan, is het belangrijk om meerdere elementen in jezelf te ontwikkelen.

Inzicht en persoonlijke ontwikkeling
In deze workshop werken we met opstellingen. Op een directe en ervaringsgerichte manier maak je kennis met de vier elementen en de manier waarop deze zich in jouw leven laten zien. Je horoscoop is een krachtig instrument om inzicht te krijgen in gewoonten en steeds terugkerende thema’s en de invloed die dat op je leven heeft. Met de inzichten die je aan de hand van opstellingen opdoet kun je bewuste stappen zetten om anders met dingen om te gaan en meer rust te vinden.

Voor wie is deze workshop
Deze workshop is voor iedereen die wil kennismaken met astrologie, het werken met opstellingen, je eigen horoscoop en de werking van de elementen. Ook geeft het de mogelijkheid om je een beeld te vormen over de cyclus horoscoopopstellingen die op 8 december start en waarin je direct en intensief met je eigen horoscoop aan de slag gaat. Deze cyclus bestaat uit 7 maandelijkse workshopdagen. Klik hier voor meer informatie.

Praktische informatie
Datum: zondag 3 november 2019 van 11.00 – 16.00 uur.
Locatie: Centrum Mens & Intuïtie, Stovestraat 25, 3811 KA Amersfoort. De locatie ligt middenin het winkelcentrum op 15-20 minuten lopen vanaf het station (of 5 minuten vanaf bushalte Blekerseiland). De dichtstbijzijnde (overdekte) parkeergarages zijn Beestenmarkt, Koestraat en Flintplein (all 3 op circa 5 minuten loopafstand). Gratis parkeren kan buiten de stadsring. Als je in de lunchpauze een broodje wil halen: veel winkels zijn op zondag open.

Kosten: deelname aan deze workshop kost € 75,-. Dit is een aanbieding ter introductie; het gebruikelijke tarief voor een 1-daagse workshop is € 95,-. Als je je naar aanleiding van deze introductieworkshop aanmeldt voor de cyclus horoscoopopstellingen, worden de kosten van de introductieworkshop op de factuur van de cyclus in mindering gebracht.

Om je aan te melden
Stuur een mail naar info@karinvandervaart.nl onder vermelding van deze workshop, je NAW-gegevens (nodig voor de factuur) en je geboortegegevens (datum, plaats en tijd).

Annuleringsvoorwaarden: bij afzegging tot 2 weken vóór de workshopdag heb je geen betalingsverplichting en krijg je eventueel vooruitbetaald deelnemersgeld terug. Hiervoor wordt € 15,- administratiekosten in rekening gebracht. Bij afzegging tot 3 dagen vóór de workshopdag heb je een betalingsverplichting van de helft van het deelnemersgeld. Bij afzegging binnen 3 dagen ben je het volledige bedrag verschuldigd.

Wie zijn wij?
De workshop wordt geleid door Hans Planje en Karin van der Vaart.

Hans is astroloog, coach en opsteller. In zijn werk combineert hij astrologie met psychodrama, met coaching en met familieopstellingen, waarvan planeet- en horoscoopopstellingen zijn afgeleid. Hans: “Ik vind astrologie een prachtig instrument als gids door het leven. Mijn passie is om astrologie zo concreet, levendig, ervaarbaar en praktisch bruikbaar als mogelijk te maken.”

Karin is astroloog en spiritueel coach. Daarnaast heeft ze een fascinatie voor alles wat met systemisch werk te maken heeft, of het nu om familiepatronen, organisatorische en maatschappelijke vraagstukken gaat, of om het ervaren van je horoscoop. Karin: “De werking van het Veld geeft zuivere informatie, die onze ratio ver te boven gaat, zelfs over zaken waarvan we vooraf het bestaan niet wisten. Mijn ervaring is dat situaties vaak hun oorsprong vinden in onverwerkte ervaringen in het verleden. Door helder te krijgen hoe (onbewust) gedrag en je eigen houding hierin een rol spelen (zo binnen, zo buiten) kun je dingen van binnenuit veranderen en kan de energie weer gaan stromen.”

Contactgegevens:
Hans Planje                         info@hansplanje.nl                         053-4772532
Karin van der Vaart              info@karinvandervaart.nl                06-47980503 


Wil je meer weten over astrologie of opstellingen?
Wat zijn opstellingen
Wat kun je met opstellingen?
Individueel astrologisch consult
Persoonlijke ontwikkeling, spiritualiteit & zingeving

Artikelen over astrologie:
Zo ziet een horoscoop er dus écht uit
De vier elementen (vuur, aarde, lucht en water)
Wat als jouw elementen niet met elkaar in balans zijn
Hoe je reageert in stressvolle situaties