Persoonlijke en spirituele ontwikkeling

HOROSCOOPOPSTELLINGEN:
persoonlijke en spirituele ontwikkeling vanuit je eigen geboortehoroscoop.

Cyclus van 8 maandelijkse workshopdagen vanaf 22 september 2019
.

Velen onder ons kennen het gevoel dat er als het ware twee ‘stemmen’ in ons zijn, die
van het Ego en die van onze Ziel. Deze zijn het overigens lang niet altijd met elkaar eens. Je kunt ook op twee manieren naar een horoscoop kijken. Je geboortehoroscoop geeft een goed beeld van je karakter, maar laat ook zien wat voor de ontwikkeling van je ziel belangrijk is, en welke hobbels er te nemen zijn om je zielsverlangen, passies en talenten tot uitdrukking te brengen en in de wereld te zetten. De focus in deze cyclus ligt op het onderzoeken en ervaren van zowel persoonlijke als spirituele punten in de horoscoop.

Het slijpen van je diamant

We horen veel over de noodzaak om ‘onszelf te worden’, authenticiteit, de leiding nemen over je eigen leven en je talenten tot uitdrukking brengen, het liefst op zo’n manier dat je daarmee ook nog een bijdrage levert aan de maatschappij. Maar hoe doe je dat? Hoe kom je erachter waar energie stroomt en wat de eerstvolgende stap is in je proces?

Deze cyclus geeft inzicht in jouw persoonlijke ontwikkeling en spirituele proces, door ervaringen en opstellingen vanuit je geboortehoroscoop. Waar sta je op dit moment en hoe kun je je spirituele ontwikkeling aan de hand van de ervaringen in de opstellingen concreet maken en richting geven, om (meer) in lijn te leven met je zielsverlangen?

Klik hier voor meer informatie over deze cyclus.