Workshop astrologie

Astrologische workshop waarin jijzelf centraal staat. Vergeet de rubrieken die je in tijdschriften tegenkomt en ontdek wat een horoscoop wérkelijk te vertellen heeft over je karakter en gedrag en hoe dit samenhangt met gebeurtenissen in je dagelijks leven.

Horoscoop

Een geboortehoroscoop geeft inzicht in de blauwdruk van je karakter. Het laat zien wat voor jou belangrijk is en hoe je geneigd bent te reageren in bepaalde situaties.

Basisworkshop

In de basis workshop maak je spelenderwijs kennis met de (psychologische) astrologie, aan de hand van je eigen horoscoop en praktische voorbeelden uit het dagelijks leven. Na afloop heb je een indruk hoe een horoscoop in elkaar zit, wat voor informatie je zoal uit een horoscoop kunt halen en hoe bepaalde thema’s voor iedereen weer anders uitwerken. Ook zullen een aantal gebieden in je eigen horoscoop aan bod gekomen zijn.

Data tot de zomervakantie:
– zaterdag 2 maart 2019
– zaterdag 6 april 2019
– zaterdag 4 mei 2019
– zaterdag 1 juni 2019
– zaterdag 29 juni 2019

Locatie: Coachhuis Vondelpark, van Eeghenlaan 27, Amsterdam. Belangstelling? Kijk onderaan de pagina bij “praktische informatie” en “aanmelden”. De workshops vinden plaats op zaterdagmiddagen van 14.00 – 16.30 uur. De groepsgrootte is maximaal 5 deelnemers, zodat iedereen voldoende aan bod kan komen. Het minimum aantal is 4 deelnemers, in dat geval is de workshop een half uurtje korter. €70,00 per deelnemer.

Vervolgworkshop Venus en Mars

Als je de basisworkshop hebt gevolgd en graag meer wilt weten: ik bied een aantal vervolgworkshops waarin andere thema’s worden belicht. In de workshop over Venus en Mars kijken we o.a. hoe je relaties aangaat, wat er gebeurt als je boos wordt en hoe moeilijk of makkelijk het voor jou is om voor jezelf op te komen en je grenzen te stellen.

De plaatsing van Venus zegt iets over de manier waarop we relaties aangaan, affectie uiten, ons aan anderen verbinden. Tot wat voor partners voel je je aangetrokken? Waar gaat je hart sneller van kloppen? Hoe zit het met jouw behoefte aan zekerheid en veiligheid op emotioneel en materieel gebied? Ook gaat Venus over evenwicht en harmonie, de behoefte om anderen tegemoet te komen, compromissen te sluiten en samen te werken.

Mars daarentegen denkt aan zichzelf. Wat wil ík? De plaatsing geeft aan hoe je voor jezelf opkomt en je territorium verdedigt. Het gaat over daadkracht, assertiviteit en wat je doet als je boos bent. Heb je de drang om jezelf te bewijzen? Houd je voldoende rekening met anderen? Ben je strijdlustig of juist conflictvermijdend van aard? Samen geven ze een goed beeld van het spanningsveld tussen ‘ik’ en ‘de ander’ (zoals dat bij jou uitwerkt).

Stel je eigen workshop samen!

Wil je je collega’s, vrienden en vriendinnen op een andere manier leren kennen en eens wat anders dan een biertje in de kroeg? Of je familieleden eens in een ander daglicht zien? Stel je eigen groep samen en profiteer van het voordeel dat je elkaar kent. Niet alleen nodigt een vertrouwde omgeving uit om meer van jezelf te laten zien, als de verhalen eenmaal loskomen dienen zich vaak ook verhelderende, soms zelfs hilarische voorbeelden aan 😉

Kortom, een gezellige middag of avond samen, waarin je elkaar (nog) beter leert kennen en begrijpen. Ook leuk voor een vrijgezellenfeest!

De workshops vinden plaats op zaterdagmiddagen van 14.00 – 16.30 uur, Coachhuis Vondelpark, Amsterdam. De groepsgrootte is maximaal 5 deelnemers, zodat iedereen voldoende aan bod kan komen. Het minimum aantal is 4 deelnemers, in dat geval is de workshop een half uurtje korter. €70,00 per deelnemer (locatie Amsterdam).

Mogelijkheden op zaterdagmiddagen in Amsterdam, tot de zomervakantie:
– zaterdag 23 maart 2019
– zaterdag 13 april 2019
– zaterdag 11 mei 2019
– zaterdag 8 juni 2019
– of op 1 van de data van de ‘reguliere’ basisworkshops (zie boven) voor zover dit in te passen is / geen consequenties heeft voor deelnemers die zich eerder hebben aangemeld

Andere dagen, tijden en locaties in gezamenlijk overleg. Neem gerust contact op om te bespreken wat de mogelijkheden zijn.

Belangstelling? Kijk hieronder bij “praktische informatie” en “aanmelden”.

Praktische informatie

Om aan de workshop mee te kunnen doen heb ik datum, plaats en tijd van je geboorte nodig. Het tijdstip is vaak terug te vinden in fotoalbums en geboortekaartjes, maar ook (digitaal) op te vragen bij de gemeente waarin je geboren bent (€13,40 in 2019).

Aanmelden

Om je aan te melden: stuur een mail naar info@karinvandervaart.nl en geef aan of je voorkeur hebt voor een bepaalde dag (wanneer je wel/niet kan), zodat ik daar rekening mee kan houden. Stuur ook alvast je geboortegegevens als je deze paraat hebt 🙂

Contactgegevens

Karin van der Vaart | Spiritueel Coach & Astroloog
info@karinvandervaart.nl | 06 – 47980503 | www.karinvandervaart.nl

Ik ben aangesloten bij de Astrologische Vakvereniging Nederland (AVN)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *