zondag 19 januari

Astrologie en tarot met korting

Maak kennis met je horoscoop of laat tarotkaarten vertellen wat er innerlijk bij je speelt. Kennismakingssessies tegen een scherp actietarief.

Astrologie – inzicht in je karakter

Een geboortehoroscoop beschrijft je innerlijke behoeftes en drijfveren. Het laat zien wat voor jou belangrijk is en hoe je geneigd bent te reageren in bepaalde situaties. Astrologie is een symbolentaal en gaat uit van ‘zo boven, zo beneden’ en ‘zo binnen, zo buiten’. Niet in de zin van oorzaak en gevolg, maar met het idee dat alles met elkaar samenhangt en situaties in de buitenwereld en het dagelijks leven reflecteren wat er innerlijk speelt.

In deze introductiesessie kun je kennismaken met je eigen horoscoop en ontdekken hoe je eigen houding en gedrag van invloed zijn op situaties in je dagelijks leven. Als je een vraag hebt, bijvoorbeeld over een specifieke situatie of iets waar je steeds tegenaan loopt, kun je dit vermelden, dan kijk ik of er ruimte is om dit aan bod te laten komen.

Tarot – inzicht in onbewuste processen

Tarotkaarten geven inzicht in innerlijke processen, situaties en gebeurtenissen in je leven en belichten vooral de kanten waar je je minder bewust van bent. Je kunt bijvoorbeeld een specifieke situatie onder de loep nemen, kijken wat er rond een bepaald thema speelt of meer zicht krijgen op relaties (wat er op een diepere laag speelt).

Aan de hand van een specifieke vraag of concrete situatie in je leven trek je een aantal kaarten en kijken we wat er innerlijk bij je speelt. De archetypische beelden en symbolen spreken tot je onbewuste en roepen associaties en emoties op, waarmee de kaarten als spiegel functioneren voor wat er innerlijk in je leeft.

Praktische informatie

De introductiemiddag met bijbehorend actietarief vindt plaats op zondag 19 januari van 13.00 – 18.00 uur. Locatie: Centrum Eén & Al, Mozartlaan 25, Hilversum.

Het actietarief is €20 voor een consult van 30 minuten en geldt alleen op deze middag (zie website voor de gebruikelijke tarieven).

Om een tijd te reserveren en je aan te melden stuur je uiterlijk 15 januari een email naar info@karinvandervaart.nl. Er is plaats voor maximaal 6 consulten, dus wees er snel bij!

Als je voorkeur hebt voor een bepaalde tijd, geef dit dan aan in je mail:

• sessie 1: 13.00 – 13.30 uur
• sessie 2: 13.45 – 14.15 uur
• sessie 3: 14.30 – 15.00 uur
• sessie 4: 15.30 – 16.00 uur
• sessie 5: 16.15 – 16.45 uur
• sessie 6: 17.00 – 17.30 uur

NB Voor een astrologisch consult heb ik geboortedatum, -plaats en –tijd nodig. Na afloop ontvang je een uitdraai van je horoscoop. Eventueel kan ik deze na het consult ook als pdf naar je toesturen.

Contactgegevens

Neem gerust contact op als je vragen hebt:
info@karinvandervaart.nl | 06 – 47980503
www.karinvandervaart.nl | www.centrumeenenal.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *