Breng je horoscoop tot leven: nieuwe groep start januari 2014

In januari start een nieuwe groep met de opleiding “Astrologie Doen en Beleven”.
Je leert duiden door te werken met je eigen horoscoop en die van mensen uit je directe omgeving, en door zelf te ervaren hoe dit in het dagelijks leven vorm krijgt. Niet alleen theorie, maar vooral ook doen en beleven. We werken met een beeldboek waarin je op basis van wat in de lessen aan bod komt, je eigen beelden verzameld. Door de symboliek ervan in de lessen te bespreken, ontdek je wat er speelt. Je leert meer over jezelf en hoe
jij in de wereld staat. Aan de hand van visualisaties en andere oefeningen wordt de theorie voelbaar en levendig gemaakt: zo krijg je al doende inzicht in jezelf, maar ook in het duiden van zowel je eigen horoscoop als die van anderen.

Voor wie?
Deze opleiding is er voor iedereen die zich op het persoonlijke vlak wil ontwikkelen en op een creatieve en inspirerende manier wil kennismaken met de astrologie. Maar ook voor diegenen die hun astrologische kennis op een praktische manier willen verdiepen en een andere en vooral nieuwe dimensie van de astrologie willen ervaren. Kennis van astrologie is niet noodzakelijk en voor wie al wat van astrologie weet biedt de opleiding nieuwe inzichten. Daarnaast biedt de opleiding een mooie gelegenheid om jezelf beter te leren kennen en je op het persoonlijke vlak te ontwikkelen.

Meer informatie over de opleiding
Voor informatie over lestijden, data en locatie klik hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *