Hoe gaan we te werk?

Combinatie astrologie en systemisch werk
Je horoscoop is een efficiënt en krachtig instrument om inzicht te krijgen in je gewoontes, terugkerende thema’s en de invloed die dat op je leven heeft. Het geeft een goed beeld van je karakter, laat zien wat voor de ontwikkeling van je ziel belangrijk is, en wat ervoor nodig is om je verlangens, passies en talenten tot uitdrukking te brengen. Opstellingen laten zien hoe je hier invulling aan geeft en in je dagelijks leven met situaties om gaat.

Op 17 januari 2021 is er weer een introductieworkshop voor iedereen die wil kennismaken met astrologie en het werken met opstellingen vanuit je horoscoop. Op 14 februari start er een nieuwe cyclus van 8 maandelijkse workshopdagen, waarbij je een persoonlijke vraag of thema kan inbrengen en met jezelf en de groep een proces aan gaat. Het thema van deze nieuwe cyclus is: Relaties in een nieuwe tijd. Ook starten we later in 2021 mogelijk opnieuw met Astrologie Persoonlijk, een serie van 4 workshopdagen waarin je op een concrete en persoonlijke manier kan kennismaken met astrologie en jouw geboortehoroscoop. Je hoeft geen astrologische voorkennis te hebben om aan deze workshops mee te kunnen doen.

In alle workshops gebruiken we je horoscoop als landkaart en ligt de focus op het onderzoeken en erváren van je horoscoop (delen hiervan) aan de hand van opstellingen. Afhankelijk van de ingebrachte vraag, het eventuele thema van de workshop en de samenstelling van de horoscoop van degene die opstelt, zullen diverse combinaties van planeten en andere elementen uit je horoscoop (delen van jezelf) worden opgesteld om zicht te krijgen op de innerlijke dynamiek en wat er op diepere lagen speelt.

Meer informatie over deze workshops:
Introductieworkshop
Persoonlijke ontwikkeling met behulp van opstellingen: vanaf 14 februari 2021

Wil je meer weten over astrologie of opstellingen? 
Wat zijn opstellingen
Wat kun je met opstellingen?
Individueel astrologisch consult
Artikelen over astrologie