Astrologie Persoonlijk

In een serie van 4 dagen maak je op een concrete en persoonlijke manier kennis met astrologie en jouw geboortehoroscoop, zonder een ingewikkelde en tijdrovende opleiding te hoeven volgen. De workshops zijn vooral ervaringsgericht en bieden niet alleen inzichten, maar ook praktische tools die je direct kunt gebruiken in je dagelijks leven. En natuurlijk ontvang je ook jouw persoonlijke horoscoop en gaan we hiermee aan de slag. 

Wat kun je verwachten?

Je krijgt uitleg hoe een horoscoop in elkaar zit, wat je hier wel en niet uit kan halen, beknopte informatie over de betekenis van de dierenriem en de planeten, en wat dat betekent voor jou persoonlijk. Ook kijken we welke thema’s er op dit moment bij jou actueel zijn en om aandacht vragen, en doe je concrete ervaringen op aan de hand van oefeningen en opstellingen, zodat je een gevoel krijgt hoe dit in je dagelijks leven tot uiting komt. Een mix dus, van theorie en praktijk. Kennis opdoen en ervaren. 

Praktische informatie

Serie van 4 workshopdagen op zondagen van 10:30 tot 16:00 uur.
De cursus sluit aan op de introductieworkshop, maar is ook ‘los’ te volgen.

Dag 1: zondag 15 maart 2020 
Dag 2: zondag 29 maart 2020
Dag 3: zondag 19 april 2020
Dag 4: zondag 3 mei 2020

Locatie: Centrum Mens & Intuïtie, Stovestraat 25, Amersfoort

Deelnemersprijs: € 360 *
Dit is inclusief je geboortehoroscoop en toegang tot een besloten forum waarop achtergrondinformatie te vinden is, ervaringen met elkaar kunnen worden gedeeld en vragen kunnen worden gesteld. *) Betaling in termijnen is bespreekbaar.

Om je aan te melden

Stuur je geboortegegevens (datum, plaats en tijd) naar info@karinvandervaart.nl onder vermelding van “Astrologie Persoonlijk” en zet ook je NAW-gegevens er meteen even bij (ik ben als ondernemer verplicht om deze op de factuur te vermelden).

Annuleringsvoorwaarden: Voor een gemiste workshopdag kunnen wij geen restitutie of compensatie geven. Bij afzegging tot 2 weken vóór de eerste workshopdag heb je geen betalingsverplichting en krijg je eventueel vooruitbetaald deelnemersgeld terug. Hiervoor wordt € 15,- administratiekosten in rekening gebracht. Bij afzegging tot 3 dagen vóór de eerste workshopdag heb je een betalingsverplichting van de helft van het deelnemersgeld.
Bij afzegging binnen 3 dagen ben je het volledige deelnemersgeld verschuldigd.

Wie zijn wij?

De workshops worden geleid door Hans Planje en Karin van der Vaart.

Hans is astroloog, coach en opsteller. In zijn werk combineert hij astrologie met psychodrama, met coaching en met familieopstellingen, waarvan planeet- en horoscoopopstellingen zijn afgeleid. Hans: “Ik vind astrologie een prachtig instrument als gids door het leven. Mijn passie is om astrologie zo concreet, levendig, ervaarbaar en praktisch bruikbaar als mogelijk te maken.”

Karin is astroloog en spiritueel coach. Daarnaast heeft ze een fascinatie voor alles wat met systemisch werk te maken heeft, of het nu om familiepatronen, organisatorische en maatschappelijke vraagstukken gaat, of om het ervaren van je horoscoop. Karin: “De werking van het Veld geeft zuivere informatie, die onze ratio ver te boven gaat, zelfs over zaken waarvan we vooraf het bestaan niet wisten. Mijn ervaring is dat situaties vaak hun oorsprong vinden in onverwerkte ervaringen in het verleden. Door helder te krijgen hoe (onbewust) gedrag en je eigen houding hierin een rol spelen (zo binnen, zo buiten) kun je dingen van binnenuit veranderen en kan de energie weer gaan stromen.”

Contactgegevens

Hans Planje                         info@hansplanje.nl                         053-4772532
Karin van der Vaart              info@karinvandervaart.nl                06-47980503