Introductieworkshop

ZONDAG 17 JANUARI 2021
••• vanwege de maatregelen is deze workshop komen te vervallen,
er is nog geen nieuwe datum bekend •••

Steeds meer mensen komen tot de ontdekking dat astrologie véél meer is dan wat je in rubrieken leest. In deze introductieworkshop kun je kennismaken met astrologie op basis van opstellingen en je persoonlijke geboortehoroscoop.

De vier elementen: de basis van iedere horoscoop
In deze introductieworkshop werken we met de vier elementen (vuur, aarde, lucht en water). De elementen laten zien hoe je met situaties omgaat en wat je nodig hebt om het gevoel te krijgen dat je weet waar je staat. Ieder element doet dit op zijn eigen manier. Geen enkel element is goed of slecht en ieder element heeft zowel positieve als negatieve kanten. De elementen zijn continue met elkaar in beweging en alle vier even belangrijk.

Hoe blijf je in balans
Kennis van de vier elementen kan je helpen om jezelf en anderen beter te begrijpen en ervoor te zorgen dat je in balans blijft. Als je veel planeten in hetzelfde element hebt staan, kleurt dat je karakter. Dit kan een talent zijn, maar je doen en laten ook overheersen en ten koste gaan van een ander element. Omgekeerd, als een element ontbreekt, of wordt afgewezen, heeft dat ook gevolgen. Wanneer iets te eenzijdig benaderd wordt, roept dat tegenreacties op. Om in balans te blijven, en flexibel met situaties om te kunnen gaan, is het belangrijk om meerdere elementen in jezelf te ontwikkelen.

Inzicht en persoonlijke ontwikkeling
In deze workshop werken we met opstellingen. Op een heel directe en ervaringsgerichte manier maak je kennis met de vier elementen en hoe deze zich in jouw leven vertalen. Je horoscoop is een krachtig instrument om inzicht te krijgen in gewoonten en steeds terugkerende thema’s en de invloed die dat op je leven heeft. Met de inzichten die je aan de hand van opstellingen opdoet kun je bewuste stappen zetten om anders met dingen om te gaan en meer rust te vinden.

Voor wie is deze workshop
Deze workshop is voor iedereen die wil kennismaken met astrologie, je eigen horoscoop, het werken met opstellingen of als je meer wil weten over de werking van de elementen. Voor wie daarna meer wil: op 14 februari 2021 start er weer een nieuwe cyclus van 8 maandelijkse workshopdagen, waarbij je een persoonlijke vraag of thema kan inbrengen en met jezelf een ontwikkelingsproces aan gaat. Het thema van deze cyclus is: Relaties in een nieuwe tijd. Meer informatie is te vinden onder deze link.

Praktische informatie
Datum: zondag 17 januari 2021 van 10.30 – 16.00 uur.
Locatie: Heart House, Huizerweg 54, Bussum.
De locatie ligt op 15-20 minuten lopen vanaf station Bussum Zuid (of 1 minuut vanaf bushalte Oosteinde: dit is 3 haltes met bus 107). Voor wie met de auto komt: de locatie ligt vlakbij de A1 en op zondagen kun je gratis parkeren.

Deelname aan deze workshop kost € 80,- (introductietarief).

Om je aan te melden
Stuur een mail naar info@karinvandervaart.nl en vermeld hierbij je NAW-gegevens (nodig voor de factuur) en je geboortegegevens (datum, plaats en tijd).

Annuleringsvoorwaarden: bij afzegging tot 2 weken vóór de workshopdag heb je geen betalingsverplichting en krijg je eventueel vooruitbetaald deelnemersgeld terug. Hiervoor wordt € 15,- administratiekosten in rekening gebracht. Bij afzegging tot 3 dagen vóór de workshopdag heb je een betalingsverplichting van de helft van het deelnemersgeld. Bij afzegging binnen 3 dagen ben je het volledige bedrag verschuldigd.

Wie zijn wij?
De workshop wordt geleid door Hans Planje en Karin van der Vaart.

Hans is astroloog, coach en opsteller. In zijn werk combineert hij astrologie met psychodrama, met coaching en met familieopstellingen, waarvan planeet- en horoscoopopstellingen zijn afgeleid. Hans: “Ik vind astrologie een prachtig instrument als gids door het leven. Mijn passie is om astrologie zo concreet, levendig, ervaarbaar en praktisch bruikbaar als mogelijk te maken.”

Karin is astroloog en spiritueel coach. Daarnaast heeft ze een fascinatie voor alles wat met systemisch werk te maken heeft, of het nu om familiepatronen, organisatorische en maatschappelijke vraagstukken gaat, of om het ervaren van je horoscoop. Karin: “De werking van het Veld geeft zuivere informatie, die onze ratio ver te boven gaat, zelfs over zaken waarvan we vooraf het bestaan niet wisten. Mijn ervaring is dat situaties vaak hun oorsprong vinden in onverwerkte ervaringen in het verleden. Door helder te krijgen hoe (onbewust) gedrag en je eigen houding hierin een rol spelen (zo binnen, zo buiten) kun je dingen van binnenuit veranderen en kan de energie weer gaan stromen.”

Contactgegevens:
Hans Planje                         info@hansplanje.nl                         053-4772532
Karin van der Vaart              info@karinvandervaart.nl                06-47980503 

Neem gerust contact op als je vragen hebt of meer wilt weten.


Wil je meer weten over astrologie of opstellingen?
Wat zijn opstellingen
Wat kun je met opstellingen?
Individueel astrologisch consult
Introductiecursus “Astrologie Persoonlijk”

Artikelen over astrologie en de vier elementen:
Zo ziet een horoscoop er dus écht uit
De vier elementen (vuur, aarde, lucht en water)
Wat als jouw elementen niet met elkaar in balans zijn
Hoe je reageert in stressvolle situaties