Relatieconsult – Astrologie

Met een horoscoop kun je kijken naar de behoeftes en wensen van een individu, maar ook hoe twee personen zich tot elkaar verhouden. Vaak gaan vragen over liefdesrelaties, maar ook andere relaties kunnen worden bekeken. Denk bijvoorbeeld aan ouder-kind relaties, relaties tussen werkgever en werknemer, zakenpartners of vriendschappelijke relaties.

Gezamenlijk consult

In alle relaties is sprake van individuele behoeftes en verwachtingspatronen en gaat het om de vraag in hoeverre je aan elkaars wensen kan voldoen. Hoe reageer je op elkaar en hoe open is de onderlinge communicatie? Durf je bijvoorbeeld je emoties te laten zien en binnen de relatie je grenzen aan te geven? Hoe gaan jullie om met fricties en onenigheid? Uitleg over verschillen hierin kan tot meer begrip, ontspanning en rust leiden.

Je karakter vormt de basis voor alles wat je doet. Ook bij het aangaan van relaties nemen we onze hele persoonlijkheid mee. Daarom beginnen we de eerste twee consulten met het duiden van de individuele horoscopen: we kijken naar de meest elementaire kenmerken (wat valt op in de horoscoop), communicatiestijl, hoe je met emoties omgaat, voor jezelf opkomt, wat je nodig hebt en van de ander verwacht in relaties. In het derde consult kijken we naar: hoe vullen de horoscopen elkaar aan en welke uitdagingen zijn er in de relatie? Eventueel ondersteund door tarotkaarten. Tarief: €450 (3 gezamenlijke consulten van 1,5 uur, inclusief voorbereidingstijd van beide horoscopen).

NB: Als je met elkaar in spanning zit en er op basis van discussies en argumenten niet uitkomt, of als je gewoon meer inzicht wilt in wat er op dit moment binnen de relatie speelt, kan een tarotsessie ook erg verhelderend zijn! Klik hier voor meer informatie.

Individueel consult

Je kunt ook kiezen voor een individueel traject (het starterspakket), waarbij je eigen horoscoop als uitgangspunt dient en het relatiethema extra wordt uitgelicht. Je horoscoop schetst een goed beeld wat voor jou in relaties belangrijk is, welke behoeftes je hebt, hoe je met emoties omgaat, hoe je communiceert en voor jezelf opkomt als je je ergens niet in kan vinden, etc. Omdat je in relaties je hele persoonlijkheid meeneemt, duid ik ook andere thema’s in de horoscoop die opvallen of bij het aangaan van relaties van invloed (kunnen) zijn. Hierbij kijk ik zowel naar thema’s op het persoonlijke als op het spirituele vlak. Klik hier voor meer informatie over individuele consulten.

Praktische informatie

De consulten mogen worden opgenomen, zodat je het later op je gemak nog eens kan terugluisteren.

Ik ben aangesloten bij de Astrologische Vakvereniging Nederland (AVN). Deze vereniging hanteert een beroepscode om de kwaliteit van de aangesloten astrologen te waarborgen. Daarnaast kun je bij de vereniging terecht voor een beroepsprofiel en klachtenregeling.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *