Persoonlijke ontwikkeling, coaching en therapie

Loop je steeds tegen dezelfde dingen aan en wil je dit doorbreken? Heb je hulp nodig bij het zetten van een volgende stap? Of wil je steun bij het verwerken van gebeurtenissen? Een therapeutisch gesprek, al dan niet aangevuld met een regressiesessie, astrologische duiding of tarotkaartlegging, helpt je op weg.

Wat levert dit op?

Ik help je inzicht te krijgen in je gedrag. Welke behoeftes en drijfveren spelen er en hoe zijn deze van invloed op situaties waarin je terechtkomt? Samen kijken we of er patronen zijn die je in de weg staan en hoe je je houding en gedrag kunt veranderen om beter te functioneren en meer expressie te geven aan wie je in essentie bent.

Als je begrijpt waarom je dingen doet, of waarom juist niet, heb je een sleutel om jezelf te veranderen.

Referenties

“Karin is doortastend en zorgvuldig te werk gegaan met veel oog voor mijn eigen proces, waardoor ik me veilig voelde en stap voor stap mijn uitdaging kon aangaan.”
Melvin Goudbeek

“Ik vind Karin zeer professioneel. Op een rustige, respectvolle wijze heeft zij mij een “pijnpunt” uit mijn jeugd laten opruimen.”
Anita Keesman

“Ik heb Karin ervaren als een alerte, creatieve en doortastende therapeute met oog voor de menselijke aspecten. Bij Karin weet je zeker dat de onderste steen boven komt. Zij haalt eruit wat erin zit en schept daarmee enorm veel duidelijkheid.”
Huub Trompenaars

Hoe maak ik een afspraak?

Neem gerust contact op als je meer wilt weten of een afspraak wilt maken:
Karin van der Vaart | Praktijk voor persoonlijke ontwikkeling, coaching en therapie
KvK Amsterdam: 52029654 | lid NVRT | lid AVN | AGB: 90-045920
M: 06 – 4798 0503 | E: info@karinvandervaart.nl | W: www.karinvandervaart.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *