Referenties

Astrologie en zakelijke coaching

“Ik heb Karin ervaren als een zeer nauwgezet astroloog. Zij maakt een zeer uitgebreide analyse en deelt dit met alle punctualiteit, waarbij ze vaststelt of de beelden kloppen en niet meer zekerheid geeft dan de analyse aangeeft. Ze is prettig in de omgang, maakt een vakkundige gedegen indruk en respecteert privacy. Ze heeft de juiste accenten naar voren gehaald die mij duidelijk maakten wat en wie ik ben en wat dat betekent voor hoe ik in een zekere balans verder wil met mijn loopbaan en activiteiten.”
Rob Koppen

Persoonlijke ontwikkeling en therapie

“Karin is een gedreven en integere collega. In het kader van een uitwisseling heb ik kennisgemaakt met haar werk als regressietherapeut. Ze is daarin doortastend en zorgvuldig te werk gegaan met veel oog voor mijn eigen proces, waardoor ik me veilig voelde en stap voor stap mijn uitdaging kon aangaan.”
Melvin Goudbeek

“Ik vind Karin zeer professioneel. Op een rustige, respectvolle wijze heeft zij mij een “pijnpunt” uit mijn jeugd laten opruimen.”
Anita Keesman

“Ik heb Karin ervaren als een alerte, creatieve en doortastende therapeute met oog voor de menselijke aspecten. Bij Karin weet je zeker dat de onderste steen boven komt. Zij haalt eruit wat erin zit en schept daarmee enorm veel duidelijkheid. Bovendien is ze uitstekend in staat om de ervaringen uit het verleden los te koppelen van het heden. Pure winst. Ik zou Karin zonder meer een volgende keer weer inhuren.”
Huub Trompenaars

“Als persoon en (voormalig) student bij de Psychologische Astrologische Counseling Training, en de Tarot Training, ervaar ik Karin als zeer gedreven, enthousiast en op haar vakgebied sterk ontwikkeld. Ze is leergierig en zeer genegen om naar zichzelf te kijken en datgene wat ze daarvan leert in de praktijk van alledag toe te passen. Ik heb alle vertrouwen in haar als het gaat over werken met en voor andere mensen.”
Ludy Hoogeveen

4 gedachten over “Referenties

  1. Nadat ik vanwege omstandigheden bij Ludy mijn sessies heb moeten stoppen, kwam voor mij Karin in beeld. De eerste sessies heb ik geregeld getwijfeld of ik wel op het goede adres was. Ik was n.m. de werkwijze van Ludy gewend en zag dat ik daar baat bij had. Toch heb ik door gezet en daar GEEN spijt van. Al is Karin haar werkwijze heel anders, zij heeft ook net als Ludy als doel ervoor te zorgen dat ik met mijn demonen van vroeger af kan rekenen. Vooral de laatste sessie heeft veel indruk op mij gemaakt en mij veel stof tot nadenken gegeven. Ik weet ook zeker dat wij samen ons (ja ook die van Karin) doel gaan bereiken. In het kort samengevat: het is een Topmens en ze weet waar ze het over heeft.

  2. Nieuwsgierig maar enigszins sceptisch heb ik in december 2013 deelgenomen aan de workshop astrologie. Ik was blij verrast; Karin blijkt een intelligente en ervaren vrouw, die astrologie plaatst binnen de psychologie. Wat viel er veel op zijn plek! De workshop heeft mij geholpen om mensen nog beter te accepteren zoals ze zijn.

  3. Karin geeft de workshop ‘kennismaken met je horoscoop’ op een interactieve en beeldende manier. Het meest helpende voor mij was dat ik me er nog beter van bewust werd dat ieder mens op een verschillende manier met problemen, b.v. teleurstellingen, om gaat. Mijn oplossingen zijn dus beslist niet alleen zaligmakend. Iemand met b.v. veel ‘water’ in zijn horoscoop is wellicht gebaat bij een knuffel, terwijl een uitgesproken ‘luchttype’ z’n probleem net zo lang zal analyseren tot er inzicht is. Nog veel meer items kwamen er langs die avond. Het bleef boeiend en leerzaam, alhoewel ik me er ook bewust van was dat ieders ‘context’ ook een rol speelt, die staat niet in de horoscoop. Vandaar dat het interactieve element tijdens de workshop van belang is.

  4. Ik ben ongelofelijk verrast hoe snel ik resultaat zie na een aantal sessies bij Karin. Karin’s professionele aanpak en juiste vraagstelling maakt dat ik direct bij mijn probleem kan komen en dus ook direct aan een oplossing kan werken. Het feit dat Karin zich niet beperkt tot regressie-sessies, maar ook tarot en astrologie gebruikt, vind ik een absolute verrijking. Ik heb nu al veel baat bij de hulp van Karin en ben daar heel dankbaar voor.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *