Relaties in de nieuwe tijd: 2020-2021

PERSOONLIJKE ONTWIKKELING
met behulp van opstellingen vanuit je eigen geboortehoroscoop

VOORAANKONDIGING NIEUWE CYCLUS HOROSCOOPOPSTELLINGEN:
8 maandelijkse workshopdagen vanaf 27 september 2020.

THEMA: RELATIES IN DE NIEUWE TIJD

De maatschappij is aan het veranderen. Oude waarden brokkelen af, nieuwe zijn nog nauwelijks zichtbaar. Dit gaat vaak gepaard met chaos en onzekerheid. En dat heeft grote impact op onze relaties. In deze cyclus onderzoeken we hoe we de uitdagingen van de nieuwe tijd het hoofd kunnen bieden.

Astrologie en opstellingen
Je geboortehoroscoop is een fantastisch instrument om te zien wat voor jou belangrijk is en welke thema’s in jouw leven om aandacht vragen. Opstellingen geven zicht op onbewuste patronen. In deze cyclus krijg je helder wat er diep van binnen in je leeft en wat ervoor nodig is mee te kunnen gaan in nieuwe eisen en uitdagingen zonder je eigenheid te verliezen.

Voor wie?
Deze cyclus horoscoopopstellingen is voor iedereen die zich op het persoonlijke en spirituele vlak (verder) wil ontwikkelen en op een ervaringsgerichte en praktische manier met elkaar aan de slag wil gaan. Je hoeft geen ervaring met opstellingen of astrologische voorkennis te hebben om mee te kunnen doen.

Praktische informatie
De cyclus bestaat uit 8 maandelijkse workshopdagen tussen september 2020 en
april 2021. Alle workshops zijn op zondagen van 10:00 tot 16:00 uur in Amersfoort.
Startdatum: 27 september 2020. Vervolgdata: 25-10, 22-11 en 20-12-2020, en 17-01, 14-02, 14-03 en 11-04-2021. Voor deelname aan deze cyclus betaal je € 895,-. Vroegboekkorting en betaling in termijnen zijn mogelijk.

Tijdens de cyclus krijg je toegang tot een besloten forum, waar je achtergrondinformatie krijgt over astrologie de thema’s waar we mee werken. Maar het forum is er ook vooral om vragen te stellen, van elkaar te leren, informatie uit te wisselen en ervaringen te delen.

Alle workshopdagen worden geleid door Hans Planje en Karin van der Vaart.
Uitgebreidere informatie volgt zo spoedig mogelijk.

Neem gerust contact op als je vragen hebt of meer wilt weten.

Contact gegevens:
Hans Planje                         info@hansplanje.nl                         053-4772532
Karin van der Vaart              info@karinvandervaart.nl                06-47980503

Hans is astroloog, coach en opsteller. In zijn werk combineert hij astrologie met psychodrama, met coaching en met familieopstellingen, waarvan planeet- en horoscoopopstellingen zijn afgeleid. Hans: “Ik vind astrologie een prachtig instrument als gids door het leven. Mijn passie is om astrologie zo concreet, levendig, ervaarbaar en praktisch bruikbaar als mogelijk te maken.”

Karin is astroloog en spiritueel coach. Daarnaast heeft ze een fascinatie voor alles wat met systemisch werk te maken heeft, of het nu om familiepatronen, organisatorische en maatschappelijke vraagstukken gaat, of om het ervaren van je horoscoop. Karin: “De werking van het Veld geeft zuivere informatie, die onze ratio ver te boven gaat, zelfs over zaken waarvan we vooraf het bestaan niet wisten. Mijn ervaring is dat situaties vaak hun oorsprong vinden in (onverwerkte) ervaringen in het verleden. Door helder te krijgen hoe (onbewust) gedrag en je eigen houding hierin een rol spelen (zo binnen, zo buiten) kun je dingen van binnenuit veranderen en kan de energie weer gaan stromen.”

____________________________________________________________________________

Wil je meer weten over astrologie of opstellingen? 

Wat zijn opstellingen
Wat kun je met opstellingen?
Individueel astrologisch consult
Artikelen over astrologie