Relaties

In het algemeen streeft iedereen langdurige, harmonieuze relaties na met mensen die er voor je gevoel toe doen, zoals je partner, kinderen, familie, buren, vrienden en collega’s. Toch loopt het soms minder soepel dan we zouden willen, of kom je terecht in een conflict.

Onderlinge ruzies, discussies en onbegrip kunnen ervoor zorgen dat je langs elkaar heen begint te leven en langzaam maar zeker uit elkaar groeit. De harmonie is verstoord. En meestal heeft dit niet eens zozeer te maken met een gebrek aan liefde of bereidwilligheid, maar laat de onderlinge communicatie te wensen over. Het kan een behoorlijke uitdaging zijn om op een open en respectvolle manier met elkaar in gesprek te blijven, met ruimte om je eerlijk uit te spreken en hierin ook nog eens je gevoelens en emoties te betrekken.

Op de achtergrond spelen vaak gevoelens van angst en onzekerheid. Doe ik het wel goed? Als ouder, kind, werknemer, vriend of vriendin. Daarnaast kampen veel mensen met zaken uit het verleden of zitten gevangen in bepaalde patronen waarin ze zijn opgegroeid.

Inzicht in relaties

Als je je in een of meer van deze situaties herkent, en je wilt stappen ondernemen, er zijn verschillende mogelijkheden om te onderzoeken hoe je er met elkaar uit kan komen of op individuele basis aan de slag te gaan en je eigen houding en gedrag eens onder de loep te nemen (verantwoordelijkheid te nemen voor je eigen aandeel).

Vaak gaan vragen over liefdesrelaties, maar ook andere relaties kunnen worden bekeken. Denk bijvoorbeeld aan ouder-kind relaties, relaties tussen werkgever en werknemer, zakenpartners of vriendschappelijke relaties.

Tarot consult – gezamenlijk of individueel

Als je met elkaar in spanning zit en er op basis van discussies en argumenten niet uitkomt, of als je gewoon meer inzicht wilt in wat er op dit moment in de relatie speelt, dan kan een tarotsessie erg verhelderend zijn!

Meer informatie over het relatieconsult op basis van de tarot

Astrologisch consult – gezamenlijk of individueel

Ook met een horoscoop kun je kijken wat er op individueel niveau rondom relaties speelt, en wat de dynamiek is tussen jou en iemand uit je directe omgeving.

Meer informatie over het astrologische relatieconsult

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *