Persoonlijke en spirituele ontwikkeling: 2019-2020

HOROSCOOPOPSTELLINGEN:
systemisch werken met opstellingen vanuit je eigen geboortehoroscoop

Cyclus van 7 maandelijkse workshopdagen vanaf 8 december 2019
waarin persoonlijke en spirituele ontwikkeling centraal staat.

NB Vanaf 14 februari 2021 start er een nieuwe cyclus met als thema:
Relaties in een nieuwe tijd. Klik hier voor meer informatie.

Authenticiteit & Persoonlijk Leiderschap
Je horoscoop is een efficiënt en krachtig instrument om zicht te krijgen op gewoontes, steeds terugkerende thema’s en de invloed die dat op je leven heeft. Het geeft een goed beeld van je karakter, laat zien wat voor de ontwikkeling van je ziel belangrijk is, en wat er nodig is om je verlangens, passies en talenten tot uitdrukking te brengen. Opstellingen laten zien hoe je hier invulling aan geeft en hoe je horoscoop zich naar je dagelijks leven vertaalt. Je hoort veel over hoe het belangrijk het is om ‘jezelf te worden’, authentiek in het leven te staan en zelf de leiding te nemen. Maar hoe je dat? En hoe kom je erachter waar energie stroomt (en waar niet) en wat je eerstvolgende stap is in je proces?

Wat kun je verwachten
De focus ligt op het onderzoeken en erváren van je horoscoop (delen hiervan) aan de hand van opstellingen. Opstellingen geven inzicht in thema’s die spelen en het proces waar je in zit. Je gaat op een directe en intensieve manier met je horoscoop en een persoonlijke vraag of thema aan de slag. Met de inzichten die je opdoet, kun je bewuste stappen zetten om anders met iets om te gaan. Waar sta je, en hoe kun je je ervaringen vertalen naar de dagelijkse praktijk en je leven (meer) in lijn brengen met waar je naartoe wil?

2020 – astrologisch een belangrijk jaar
Voor astrologen is 2020 een belangrijk jaar dat de gemoederen al een tijdje bezighoudt.
Het is een jaar waarin drie grote planetaire cycli tot een einde komen en een meervoudige conjunctie (samenstand van planeten) plaatsvindt tussen Jupiter, Saturnus en Pluto. Maatschappelijk gezien worden hieraan grote veranderingen toegeschreven. Je zou dit kunnen zien als opmaat naar een nieuwe maatschappij of belangrijke stap op weg naar het Watermantijdperk. Maar ook op het persoonlijke vlak heeft deze grote conjunctie een betekenis en zal het deel van je horoscoop waar het invalt aan verandering onderhevig zijn.

Werkwijze
Afhankelijk van de ingebrachte vraag, het eventuele thema van een workshopdag en de samenstelling van de horoscoop van degene die opstelt, zullen combinaties van planeten en andere elementen uit je horoscoop (delen van jezelf) worden opgesteld om zicht te krijgen wat er op diepere lagen speelt. We werken met persoonlijke vragen en thema’s van deelnemers, maar er kunnen ook collectieve en actuele thema’s langskomen. We geven er de voorkeur aan om flexibel met de invulling van de dagen om te gaan, zodat we rekening kunnen houden met dat wat er leeft binnen de groep en zich op de dag zelf aandient.

De data van de cyclus vallen samen met astrologische constellaties die voor die dag leidraad zijn. Per dag werken we met een thema dat zich op dat moment in energie laat zien. De insteek van de opstellingen wordt op de actuele kosmische energie afgestemd in combinatie met de horoscopen en persoonlijke vragen en thema’s van deelnemers.

Voor wie is deze cyclus?
Deze cyclus is voor iedereen die zich op het persoonlijke of spirituele pad (verder) wil ontwikkelen, op een ervaringsgerichte en praktische manier aan de slag wil, en met een open houding wil onderzoeken wat er in de opstellingen (en groepsdynamiek) naar voren komt. Je hoeft geen ervaring met opstellingen of astrologische voorkennis te hebben om mee te kunnen doen. Voor astrologen en astrologiestudenten een vernieuwende kijk op en verdieping van de astrologie door de ervaringen die in de opstellingen wordt opgedaan. Voor wie (nog) niet zoveel van astrologie weet een ervaringsgerichte kennismaking met astrologie, je eigen horoscoop en een effectieve manier om jezelf te ontwikkelen.

Data en locatie
De cyclus bestaat uit 7 maandelijkse workshopdagen tussen december 2019 en
juni 2020. Alle workshops zijn op zondagen van 10:00 tot 16:00 uur (soms wat uitloop).
Startdatum 08-12-2019. Vervolgdata: 12-01, 09-02, 08-03, 05-04,10-05 en 28-06-20.
Locatie: Centrum Mens & Intuïtie, Stovestraat 25 in Amersfoort. De locatie ligt middenin het winkelcentrum op 15-20 minuten lopen vanaf het station (of 5 minuten vanaf bushalte Blekerseiland). De dichtstbijzijnde (overdekte) parkeergarages zijn Beestenmarkt, Koestraat en Flintplein (alle 3 circa 5 minuten lopen). Gratis parkeren kan buiten de stadsring. Voor wie in de lunchpauze een broodje wil halen: veel winkels zijn ook op zondag open.

Kosten en annuleringsvoorwaarden
Deelnemersprijs is € 625,-Als je de aanbetaling van € 350 vóór 1 oktober 2019 overmaakt, ontvang je een vroegboekkorting van € 100,-. Het restant betaal je dan uiterlijk 31 december 2019. Betaling in termijnen is mogelijk (in overleg).*

Annuleringsvoorwaarden: Voor een gemiste workshopdag kunnen wij geen restitutie of compensatie geven. Bij afzegging tot 2 weken vóór de eerste workshopdag heb je geen betalingsverplichting en krijg je eventueel vooruitbetaald deelnemersgeld terug. Hiervoor wordt € 15,- administratiekosten in rekening gebracht. Bij afzegging tot 3 dagen vóór de eerste workshopdag heb je een betalingsverplichting van de helft van het deelnemersgeld.
Bij afzegging binnen 3 dagen ben je het volledige deelnemersgeld verschuldigd.

Aanmelden
Om je aan te melden, stuur je geboortegegevens (datum, plaats en tijd) naar info@karinvandervaart.nl onder vermelding van deze cyclus en zet ook je NAW-gegevens er meteen even bij (ik ben als ondernemer verplicht om deze op de factuur te vermelden).

Tijdens de cyclus krijg je toegang tot een besloten forum, waar je achtergrondinformatie krijgt over astrologie en opstellingen. Ook is het forum er om van elkaar te leren, informatie uit te wisselen, ervaringen te delen en vragen te stellen.

Eerst kennismaken?
Kom dan naar een van onze introductieworkshops. In deze workshop kun je kennismaken met astrologie, je eigen horoscoop en het werken met opstellingen. Klik hier voor meer informatie of stuur een mail naar info@karinvandervaart.nl om je aan te melden.

Wie zijn wij?
De workshop wordt geleid door Hans Planje en Karin van der Vaart.

Hans is astroloog, coach en opsteller. In zijn werk combineert hij astrologie met psychodrama, met coaching en met familieopstellingen, waarvan planeet- en horoscoopopstellingen zijn afgeleid. Hans: “Ik vind astrologie een prachtig instrument als gids door het leven. Mijn passie is om astrologie zo concreet, levendig, ervaarbaar en praktisch bruikbaar als mogelijk te maken.”

Karin is astroloog en spiritueel coach. Daarnaast heeft ze een fascinatie voor alles wat met systemisch werk te maken heeft, of het nu om familiepatronen, organisatorische en maatschappelijke vraagstukken gaat, of om het ervaren van je horoscoop. Karin: “De werking van het Veld geeft zuivere informatie, die onze ratio ver te boven gaat, zelfs over zaken waarvan we vooraf het bestaan niet wisten. Mijn ervaring is dat situaties vaak hun oorsprong vinden in (onverwerkte) ervaringen in het verleden. Door helder te krijgen hoe (onbewust) gedrag en je eigen houding hierin een rol spelen (zo binnen, zo buiten) kun je dingen van binnenuit veranderen en kan de energie weer gaan stromen.”

Neem gerust contact op als je vragen hebt of meer wilt weten.

Contactgegevens
Hans Planje                         info@hansplanje.nl                         053-4772532
Karin van der Vaart              info@karinvandervaart.nl                06-47980503 


Wil je meer weten over astrologie of opstellingen? 
Wat zijn opstellingen
Wat kun je met opstellingen?
Individueel astrologisch consult

Artikelen over astrologie