Coaching

Iedereen zit wel eens in een situatie die vragen oproept of uitnodigt om zaken anders aan te pakken. Met een persoonlijke coach kun je je drijfveren, overtuigingen en gedrag eens onder de loep nemen en onderzoeken of er zaken aan verandering toe zijn. Om je verder te helpen op het persoonlijke of professionele vlak. Hoe kunnen dingen anders of beter?

Werkwijze

We bespreken waar je aan wilt werken. Wat zou je willen bereiken? Waar loop je tegenaan of wat weerhoud je ervan om een volgende stap te zetten? Wat heb je nodig om een oud patroon te doorbreken en je doel te verwezenlijken? Dit kan aan de hand van een ‘gewoon’ gesprek, een ‘reading’ van je geboortehoroscoop en/of een (aanvullend) tarot consult, afhankelijk welke werkwijze het beste bij je past.

De één heeft voorkeur voor coachingsgesprekken, waarbij ik je op een liefdevolle, soms ook confronterende manier uitnodig om uit je comfortzone te stappen, o.a. door situaties vanuit verschillende invalshoeken te bekijken en in groter perspectief te plaatsen. Een ander wil inzicht in de thema’s die spelen aan de hand van astrologische consulten of ontdekken wat er op een dieper, meer onbewust niveau speelt aan de hand van tarotkaarten. Of een combinatie hiervan.

Uitgangspunt is een vorm te kiezen die bij je past en waar je zelf een goed gevoel bij hebt.

Alle consulten zijn erop gericht om (meer) inzicht te krijgen in je gedrag; emoties en gevoelens een plek te geven en verantwoordelijkheid te nemen voor de keuzes die je maakt. Ik help je helder te krijgen hoe je eigen houding (vaak) een rol speelt in de situaties waarin je verzeild raakt (zo binnen, zo buiten). Hieruit ontstaat het gereedschap (en de motivatie) om het heft in eigen hand te nemen en dingen van binnenuit te veranderen.

Coachingsgesprekken | tarieven 

Starterspakket: intake plus 2 consulten                         € 390 *

Dit tarief is geldig voor 3 ‘gewone’ coachingsgesprekken (1,5 uur per keer) of 2 coachingsgesprekken in combinatie met een aanvullend tarot consult (1,5 uur). Voor astrologische duidingen gelden andere tarieven (zie astrologische consulten).

Annuleringsbeleid

Afspraken voor coachingsgesprekken en tarotconsulten kunnen tot 48 uur van tevoren kosteloos geannuleerd of verzet worden (zie *); wanneer een afspraak binnen 48 uur wordt afgezegd, wordt het volledige bedrag (100%) in rekening gebracht. Dit mede in verband met de annuleringsregels van het Coachhuis. *) Voor het annuleren van astrologische consulten en workshops gelden andere termijnen. Zie de informatie onder de desbetreffende tabs.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *