Karakteranalyse

Een geboortehoroscoop beschrijft je innerlijke behoeftes en drijfveren. Het laat zien wat voor jou belangrijk is en hoe je geneigd bent te reageren in bepaalde situaties. In de loop van het consult ontstaat een goed beeld van je karakter, maar ook hoe je jezelf soms in de weg kunt zitten. Samen kijken we naar spanningsvelden en hoe je hiermee om kunt gaan.

Door zowel naar je positieve karaktereigenschappen en talenten als je schaduwkanten en valkuilen te kijken, krijg je meer begrip voor jezelf en de situaties waarin je verzeild raakt.
Je wordt je bewuster van je eigen houding en gedrag en krijgt meer zicht op wat er speelt. Dit helpt je om bij jezelf te blijven en de regie over je eigen leven te nemen.

Ik duid de meest elementaire en opvallende kenmerken in je horoscoop. Ook is het mogelijk om een specifieke situatie of een belangrijk thema in je leven in te brengen, zodat we kunnen kijken wat hierin vanuit je horoscoop gezien een rol speelt. Je krijgt meer zicht op situaties, en hoe je eigen houding en gedrag hierop van invloed kan zijn. Daarnaast geef ik graag concrete tips hoe je je verder kunt ontwikkelen, het heft in eigen hand houdt en verantwoordelijkheid kan nemen voor de keuzes die je maakt.

Horoscoopduiding voor ondernemers

Als ondernemer weet je dat je onderneming valt of staat met je eigen persoonlijkheid, krachten en talenten. Je succes wordt voor een groot gedeelte bepaald door hoe je zélf in het leven staat en de valkuilen die je hierin tegenkomt. Durf je in je kracht te staan en jezelf te verkopen? Zie je jezelf als autoriteit binnen je vakgebied en kun je je boodschap overbrengen? Bij welke dingen stuit je op weerstand? Klik hier voor meer informatie.