Over mij

Oorspronkelijk kom ik uit de marketingcommunicatie- en reclamewereld, waar ik 16 jaar als traffic & project manager werkzaam ben geweest. Een burn-out in 2003 leidde tot een zoektocht naar mezelf (hoe was ik hier in godsnaam in terechtgekomen?), waarna ik in de loop der tijd een nieuw pad ben ingeslagen en mezelf heb ontwikkeld tot coach en astroloog.

Ik heb een breed scala aan opleidingen gevolgd, waaronder familieopstellingen en systemisch coachen aan het Bert Hellinger Instituut, psychologische astrologie (6 jaar, inclusief praktische verdiepingsjaren) en symbolische psychologie naar de inzichten van Carl Jung (5 jaar), beide bij Karen Hamaker-Zondag (en Ludy Hoogeveen). Daarnaast heb ik een HBO-opleiding regressie- en reïncarnatietherapie afgerond (bij de SRN) en diverse cursussen/trainingsjaren gevolgd die inzicht in en het bewust worden van innerlijke processen tot doel hebben, zoals het werken met tarotkaarten, dromen en symbolen, intuïtieve ontwikkeling, stembevrijding, horoscoopopstellingen, workshops & online webinars en masterclasses bij vooraanstaande astrologen uit de gehele wereld (ieder met hun eigen visie en specialiteit). Daarnaast heb ik de 3-jarige opleiding tot Diamond Astrologer (spirituele astrologie) bij Monique Leurink gevolgd. Omdat ik ervan houd om mezelf scherp te houden en er altijd wel een nieuwe of diepere laag is waarmee gewerkt kan worden, volg ik op dit moment de jaartraining bij de Gewijde Reis. Ik vind het niet alleen leuk, maar ook belangrijk, om mezelf (als coach) continue te blijven ontwikkelen.

Naast mijn werkzaamheden als spiritueel coach, geef ik astrologische consulten
en workshops
en – in samenwerking met collega astroloog/opsteller Hans Planje – workshops horoscoopopstellingen met focus op het erváren van je horoscoop.

Ik ben praktijkvoerend lid bij de Astrologische Vakvereniging Nederland (AVN). Deze beroepsvereniging hanteert een beroepscode & klachtenregeling, waarmee ze de kwaliteit van de aangesloten leden waarborgt. Jaarlijkse bij- en nascholingen (en een doorlopend persoonlijk groeiproces) maken hier vanzelfsprekend deel van uit.

Als je begrijpt waarom je dingen doet, of waarom juist niet, heb je een sleutel om jezelf te veranderen.

Ik onderzoek graag welke diepere motivaties iemand heeft en help je om inzicht te krijgen in je gedrag. Welke behoeftes en drijfveren spelen (onbewust) een rol en hoe zijn deze van invloed op situaties waarin je terechtkomt? Samen kijken we of er patronen zijn die je in de weg staan en hoe je je houding en gedrag kan veranderen om beter te functioneren en meer expressie te geven aan wie je in essentie bent.

Contactgegevens

Karin van der Vaart | Spiritueel Coach & Astroloog
Individuele consulten: Het Coachhuis Vondelpark,
Van Eeghenlaan 27, Amsterdam
Zakelijke consulten ook op locatie
Horoscoopopstellingen: Heart House,
Huizerweg 54, Bussum
KvK Amsterdam: 52029654 | BTW: NL001658091B25
Lid Astrologische Vakvereniging Nederland (AVN)
www.karinvandervaart.nl | info@karinvandervaart.nl
06 – 4798 0503

Bel of mail gerust voor meer informatie of als je een afspraak wilt maken.
Of klik hier voor referenties.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *