Over mij

Oorspronkelijk kom ik uit de marketingcommunicatie- en reclamewereld, waar ik 16 jaar als traffic & project manager werkzaam ben geweest. Een burn out / wake-up call in 2003 – en een daaruit voortvloeiende innerlijke zoektocht – heeft ertoe geleid dat ik uiteindelijk een nieuw pad ben ingeslagen en mezelf heb ontwikkeld tot coach en astroloog.

Ik heb een breed scala aan opleidingen, cursussen en trainingen gevolgd, gericht op zelfkennis, inzicht in en bewustwording van innerlijke processen en/of heling en transformatie, waaronder psychologische astrologie (6 jaar, inclusief praktische verdiepingsjaren) en symbolische psychologie naar de inzichten van Carl Jung (5 jaar), beide bij Karen Hamaker-Zondag (en Ludy Hoogeveen), opleiding familieopstellingen (1 jaar) aangevuld met een verkort traject systemisch coachen, beide bij het Bert Hellinger Instituut te Amsterdam, HBO-opleiding regressie- en reïncarnatietherapie bij de SRN (2 jaar) en een opleiding tot Diamond Astrologer (spirituele astrologie) bij Monique Leurink (3 jaar, internationale setting).

Daarnaast heb ik diverse aanvullende modules en trainingen gedaan, o.a. op het gebied van de symboliek van tarotkaarten, tekeningen en dromen, intuïtieve en energetische ontwikkeling (healing en reading), stembevrijding, familie- en horoscoopopstellingen (als deelnemer) en meest recent: de jaartraining tot Soul Coach bij de Gewijde Reis (2020) en een jaartraining intuïtieve en spirituele ontwikkeling bij Praktijk Impuls (2021). Ik houd ervan om mezelf scherp te houden, en vind ik het belangrijk om mezelf, ook als coach, continue te blijven ontwikkelen.

De nadruk in mijn praktijk ligt op astrologische consulten en workshops en – in samenwerking met collega astroloog/opsteller Hans Planje – organiseer ik workshops horoscoopopstellingen met focus op het erváren van je horoscoop.

Ik ben praktijkvoerend lid bij de Astrologische Vakvereniging Nederland (AVN). Deze beroepsvereniging hanteert een beroepscode & klachtenregeling, waarmee ze de kwaliteit van de aangesloten leden waarborgt.

Als je begrijpt waarom je dingen doet, of waarom juist niet, heb je een sleutel om jezelf te veranderen.

Ik onderzoek graag welke diepere motivaties iemand heeft en help je om inzicht te krijgen in (onbewust) gedrag. Welke behoeftes, drijfveren en dynamieken spelen een rol en hoe zijn deze van invloed op gebeurtenissen in je dagelijks leven? Samen kijken we waar ruimte zit om jezelf (verder) te ontwikkelen, of er patronen zijn die je in de weg staan en wat je zélf kan doen of veranderen om goed te functioneren en expressie te geven aan wie je in essentie bent.

Contactgegevens

Karin van der Vaart | Spiritueel Coach & Astroloog
Individuele consulten: Het Coachhuis Vondelpark,
Van Eeghenlaan 27, Amsterdam
Zakelijke consulten ook op locatie
Horoscoopopstellingen: Heart House,
Huizerweg 54, Bussum
KvK Amsterdam: 52029654 | BTW: NL001658091B25
Lid Astrologische Vakvereniging Nederland (AVN)
www.karinvandervaart.nl | info@karinvandervaart.nl
06 – 4798 0503

Bel of mail gerust voor meer informatie of als je een afspraak wilt maken.
Of klik hier voor referenties.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *