Relatieconsult – Tarot

Als je met elkaar in spanning zit en er op basis van discussies en argumenten niet uitkomt, of als je gewoon meer inzicht wilt in wat er op dit moment binnen de relatie speelt, dan kan een tarotsessie erg verhelderend zijn!

Gezamenlijk consult

Ieder trekt 5 kaarten als basis voor het gesprek, waarbij je wordt uitgenodigd om op een open en respectvolle manier met elkaar te communiceren. De tarotkaarten geven haarfijn aan wat er op een diepere laag speelt, waardoor we voorkomen dat onderlinge discussies in welles-nietes vervallen of over bijzaken gaan. We kunnen dus meteen naar de kern. Heldere communicatie, waarin je je gevoelens en onzekerheden durft uit te spreken, leidt tot wederzijds begrip en kan een belangrijke stap zijn om (weer) nader tot elkaar te komen. De sessie duurt 2 uur. Tarief €200.

Individueel consult

Je trekt 9 of 10 kaarten om je eigen houding in de relatie onder de loep te nemen. Uitgangspunt is om te kijken hoe je zélf in de relatie staat, en welke stappen je kan zetten om dichter tot elkaar te komen. De kaarten laten zien wat er innerlijk, op een onbewust niveau, bij je speelt en helpen om richting te bepalen. De sessie duurt 1,5 uur. Tarief €120.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *