Relatieconsult – Tarot

Als je (meer) zicht wilt op wat er binnen een relatie speelt of merkt dat je steeds in een zelfde patroon terechtkomt, dan kan een tarot consult erg verhelderend zijn!

Gezamenlijk consult – 2 uur

Een gezamenlijk consult kan een mooie manier zijn om samen te onderzoeken hoe jullie op dit moment in de relatie staan of als er een specifiek thema speelt. Ook kan dit consult zinvol zijn als je met elkaar in spanning zit en er op basis van gesprekken niet uitkomt: de kaarten geven haarfijn aan wat er op een diepere laag speelt, waardoor voorkomen wordt dat onderlinge discussies in welles-nietes vervallen of over bijzaken gaan. We kunnen dus meteen naar de kern. Het helder krijgen van onderliggende dynamieken leidt vaak tot meer wederzijds begrip en kan een belangrijke stap zijn om (weer) nader tot elkaar te komen. Legging met ieder 4 of 5 kaarten. Tarief €180.

Individueel consult – 1,5 – 2 uur

In een individueel consult nemen we je eigen houding onder de loep. Uitgangspunt is om te kijken hoe je zélf in een bepaalde relatie staat, wat er op een diepere laag (mee) speelt en welke stappen je kan zetten om bijvoorbeeld dichter tot elkaar te komen. Dit type consult kan ook verhelderend zijn wanneer relaties een thema in bredere zin is, bijvoorbeeld wanneer je het lastig vindt om relaties aan te gaan of ze te behouden, of als je binnen relaties steeds in een soortgelijk patroon belandt. De kaarten laten zien wat er innerlijk, op een onbewust niveau, bij je speelt en helpen je om richting te bepalen. Legging met 9 of 10 kaarten. Tarief €140.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *