Tarot

Wil je meer zicht op een situatie of thema waar je veel mee bezig bent? Loop je ergens mee te worstelen en kom je er maar niet uit? Ervaar je fricties met iemand uit je omgeving? Een tarotsessie helpt je ongetwijfeld op weg!

Wat zijn tarotkaarten?

De tarot bestaat uit 78 kaarten en is onderverdeeld in de zogenaamde Grote en Kleine Arcana. De 22 kaarten van de Grote Arcana staan symbool voor verschillende levensfasen en hebben een diepgaande psychologische werking. Gebaseerd op het archetypische proces van ‘De reis van de Held’ als een van de oudste verhalen van de wereld wijzen ze de weg om met onszelf in het reine te komen. De Kleine Arcana bestaat uit 56 kaarten die net als een ‘gewoon’ kaartspel verdeeld zijn in vier groepen (Staven, Pentakels, Zwaarden en Bekers). Deze kaarten hebben meer betrekking op de invulling in ons dagelijks leven.

Wat kun je ermee?

Tarotkaarten geven inzicht in innerlijke processen en gebeurtenissen en belichten vooral die kanten waar je je minder bewust van bent. Je kunt bijvoorbeeld een specifieke situatie onder de loep nemen, kijken wat er rond een bepaald thema speelt of meer zicht krijgen op relaties (wat er op een diepere laag speelt). De archetypische beelden en symbolen spreken tot ons onbewuste en roepen associaties en emoties op, waarmee de kaarten als spiegel functioneren voor wat zich innerlijk in ons afspeelt.

Individueel consult – 1,5 – 2 uur:

In het consult worden verschillende kanten van een situatie of gebeurtenis uit je dagelijks leven belicht of onderzoeken we wat er op een diepere laag rond een voor jou belangrijk thema speelt. De kaarten laten zien wat er innerlijk, op een onbewuster niveau, bij je leeft en helpen je om richting te bepalen. Legging met 9 of 10 kaarten. Tarief: €140.

Consult voor 2 personen – 2 uur:

Dit consult kan erg zinvol zijn als je iemand in je naaste omgeving, bijvoorbeeld je partner, collega, vriend of vriendin, beter wilt leren kennen of samen wilt onderzoeken hoe ieder van jullie op dit moment in de relatie staat. Het consult kan ook verhelderend zijn als je met elkaar in spanning zit en er op basis van gesprekken niet uitkomt: de tarotkaarten geven haarfijn aan wat er op een diepere laag speelt en nodigen uit om op een open en directe manier met elkaar te communiceren. Legging met ieder 4 of 5 kaarten. Tarief: €180.

Wat speelt er in mijn onderneming?

Als ondernemer weet je dat je onderneming valt of staat met je eigen persoonlijkheid, krachten en talenten. Je succes wordt voor een groot gedeelte bepaald door hoe je zélf in het leven staat en de valkuilen die je hierin tegenkomt. Durf je in je kracht te staan en jezelf te verkopen? Zie je jezelf als autoriteit en kun je je boodschap overbrengen?

Tarotkaarten laten zien wat er op een dieper en onbewuster niveau speelt en helpen je om richting te bepalen. Je wordt je bewuster van je eigen houding en gedrag en als je weet op welke manier je zélf invloed hebt op gebeurtenissen, wordt het makkelijker om bij jezelf te blijven en de regie over je onderneming te nemen. Het consult duurt 1,5 -2 uur. Tarief: €140.

Tarieven

Individueel consult – 1,5 -2 uur – legging met 9 of 10 kaarten                                  € 140
Consult voor ondernemers – 1,5 -2 uur – legging met 9 of 10 kaarten                      € 140
Consult voor 2 personen – 2 uur – legging met ieder 4 of 5 kaarten                          € 180

Annuleringsbeleid

Afspraken voor een tarotconsult kunnen tot 48 uur van tevoren kosteloos geannuleerd of verzet worden; wanneer een afspraak binnen 48 uur wordt afgezegd, wordt het volledige bedrag (100%) in rekening gebracht. Dit mede in verband met de annuleringsregels van het Coachhuis.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *