Workshop astrologie

Astrologische workshop waarin jijzelf centraal staat. Vergeet de rubrieken die je in tijdschriften tegenkomt en ontdek wat een horoscoop wérkelijk te vertellen heeft over je karakter en gedrag en hoe dit samenhangt met gebeurtenissen in je dagelijks leven.

Horoscoop

Een geboortehoroscoop geeft inzicht in de blauwdruk van je karakter. Het laat zien wat voor jou belangrijk is en hoe je geneigd bent te reageren in bepaalde situaties.

Workshop

Maak spelenderwijs kennis met de (psychologische) astrologie, aan de hand van je eigen horoscoop en praktische voorbeelden uit het dagelijks leven. Na afloop heb je een indruk hoe een horoscoop in elkaar zit, wat voor informatie je zoal uit een horoscoop kunt halen en hoe bepaalde thema’s voor iedereen weer anders uitwerken. Ook zullen een aantal gebieden in je eigen horoscoop aan bod gekomen zijn.

Stel je eigen groep samen

Wil je je collega’s, vrienden en vriendinnen eens op een andere manier leren kennen? Of je familieleden eens in een ander daglicht zien? Deelnemen aan een workshop met je eigen groep heeft als voordeel dat je elkaar al kent. Een vertrouwde omgeving nodigt niet alleen uit om meer van jezelf te laten zien, als de verhalen eenmaal loskomen dienen zich vaak ook verhelderende, soms zelfs hilarische voorbeelden aan 😉

Kortom, een gezellige middag (of avond) samen, waarin je elkaar (nog) beter leert kennen en begrijpen. Ook leuk voor een vrijgezellenfeest!

Locatie: Coachhuis Vondelpark, van Eeghenlaan 27, Amsterdam (3-5 deelnemers).
De workshops vinden plaats op zaterdagmiddagen van 14.00 – 16.30 uur.
De groepsgrootte is maximaal 5 deelnemers, zodat iedereen voldoende aan bod kan komen. Bij 3 of 4 deelnemers is de workshop een half uurtje korter. €70,00 per deelnemer.

Andere groepsgrootte, dagen, tijden en locaties in gezamenlijk overleg.
Neem gerust contact op om te bespreken wat de mogelijkheden zijn.

Praktische informatie

Om aan de workshop mee te kunnen doen heb ik datum, plaats en tijd van je geboorte nodig. Het tijdstip is essentieel en vaak terug te vinden in fotoalbums en geboortekaartjes, maar ook (digitaal) op te vragen bij de gemeente. Klik hier voor meer info.

Aanmelden

Stuur een mail naar info@karinvandervaart.nl en vraag naar de mogelijkheden.
Vraag bij iedereen ook alvast de geboortegegevens op, zodat je deze paraat hebt 🙂

Contactgegevens

Karin van der Vaart | Spiritueel Coach & Astroloog
info@karinvandervaart.nl | 06 – 47980503 | www.karinvandervaart.nl

Ik ben aangesloten bij de Astrologische Vakvereniging Nederland (AVN)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *