Werkwijze

Bij de intake bespreken we waar je aan wilt werken. Wat zou je willen bereiken? Waar loop je tegenaan of weerhoud je ervan om een volgende stap te zetten? Wat heb je nodig om een oud patroon te doorbreken en je doel te verwezenlijken? Dit kan aan de hand van een ‘gewoon’ gesprek, een ‘reading’ van je geboortehoroscoop en/of een (aanvullend) tarot consult, afhankelijk welke werkwijze het beste bij je past.

De één heeft voorkeur voor coachingsgesprekken, waarbij ik je op een liefdevolle, soms ook confronterende manier uitnodig om uit je comfortzone te stappen, o.a. door situaties vanuit verschillende invalshoeken te bekijken en in groter perspectief te plaatsen. Een ander wil inzicht in de thema’s die spelen aan de hand van astrologische consulten of ontdekken wat er op een dieper, meer onbewust niveau speelt aan de hand van tarotkaarten. Of een combinatie hiervan.

Uitgangspunt is
een vorm te kiezen die bij je past en waar je zelf een goed gevoel bij hebt.

Alle consulten zijn erop gericht om (meer) inzicht te krijgen in je gedrag; emoties en gevoelens een plek te geven en verantwoordelijkheid te nemen voor de keuzes die je maakt. Ik help je helder te krijgen hoe je eigen houding (vaak) een rol speelt in de situaties waarin je verzeild raakt (zo binnen, zo buiten). Hieruit ontstaat het gereedschap (en de motivatie) om het heft in eigen hand te nemen en dingen van binnenuit te veranderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *