Online workshop astrologie

Wil je je collega’s, familie, vrienden en vriendinnen eens op een andere manier leren kennen? Stel je eigen groep samen en meld je aan voor deze online workshop om elkaar (nog) beter te leren kennen en begrijpen. In deze workshop maak je kennis met astrologie op basis van jullie persoonlijke horoscopen.

Een geboortehoroscoop geeft inzicht in de blauwdruk van je karakter.
Het laat zien wat voor jou belangrijk is en hoe je geneigd bent te reageren in bepaalde situaties. Vergeet de bekende rubrieken. In deze workshop ontdek je wat een horoscoop wérkelijk te vertellen heeft over je karakter en gedrag en hoe dit samenhangt met gebeurtenissen in je dagelijks leven. Na afloop van deze workshop heb je een indruk hoe een (échte) horoscoop in elkaar zit, wat voor informatie je hier zoal uit kan halen en hoe bepaalde thema’s voor iedereen weer anders uitwerken. Natuurlijk zullen ook een aantal elementen en thema’s uit je eigen horoscoop aan bod gekomen zijn. En je zult zien dat iedere horoscoop er weer totaal anders uitziet: want iedereen is uniek!

Belangstelling?

Kijk hieronder bij “praktische informatie” en “aanmelden”. Dagen en tijden in gezamenlijk overleg. De groepsgrootte is 2-4 deelnemers, zodat iedereen voldoende aan bod kan komen. De prijs en lengte van de workshop is afhankelijk van het totaal aantal deelnemers:

  • 2 deelnemers | €90,00 per deelnemer | 2,0 uur totaal
  • 3 deelnemers | €80,00 per deelnemer | 2,25 uur totaal
  • 4 deelnemers | €70,00 per deelnemer | 2,5 uur totaal

Neem gerust contact op om te bespreken wat de mogelijkheden zijn als je met meer dan 4 deelnemers aan een workshop wilt deelnemen.

Stel je eigen workshop samen!

Deze workshop is bedoeld om met je eigen groepje kennis te maken met astrologie en jullie persoonlijke horoscoop. Als je al astrologische kennis en ervaring hebt, of na deze basisworkshop met hetzelfde groepje verder wil: het is mogelijk om bepaalde thema’s uit te lichten of je verder in je horoscoop te verdiepen (in overleg). Bijvoorbeeld een vervolgworkshop met het relatiethema als focus (Venus, Mars, 7e huis). Of een thema dat in jullie horoscopen als gemeenschappelijke factor naar voren komt, zoals bijvoorbeeld familiethematiek (ongeaspecteerde planeten, jods, etc). Of het uitdiepen van bepaalde aspectconfiguraties als je deze in de horoscoop hebt. Vraag gerust naar de mogelijkheden!

Praktische informatie

Om aan de workshop mee te kunnen doen heb ik datum, plaats en tijd van geboorte nodig. Het tijdstip is vaak terug te vinden in fotoalbums en geboortekaartjes, maar ook (digitaal) op te vragen bij de gemeente waarin je geboren bent. Houd er rekening mee dat hier leges aan verbonden kunnen zijn en dat er 5-8 werkdagen overheen kunnen gaan voor je je gegevens ontvangt. Voor meer informatie, zie: welke gegevens heb ik nodig.

Aanmelden

Om je aan te melden: stuur een mail naar info@karinvandervaart.nl en geef aan of je voorkeur hebt voor een bepaalde dag (wanneer je wel/niet kan), zodat ik daar rekening mee kan houden. Stuur ook alvast de geboortegegevens als je deze paraat hebt 🙂

Contactgegevens

Karin van der Vaart | Spiritueel Coach & Astroloog
info@karinvandervaart.nl | 06 – 47980503 | www.karinvandervaart.nl

Ik ben aangesloten bij de Astrologische Vakvereniging Nederland (AVN)