Horoscoopduiding voor ondernemers

Als ondernemer weet je dat je onderneming valt of staat met je eigen persoonlijkheid, krachten en talenten. Je succes wordt voor een groot gedeelte bepaald door hoe je zélf in het leven staat en de valkuilen die je hierin tegenkomt. Durf je in je kracht te staan en jezelf te verkopen? Zie je jezelf als autoriteit binnen je vakgebied en kun je je boodschap overbrengen? Bij welke dingen stuit je op weerstand?

Na het bespreken van de meest elementaire kenmerken in je horoscoop/karakter, komen thema’s aan bod als profilering in de maatschappij, de eerste indruk die je maakt, autoriteit en persoonlijk leiderschap, communicatiestijl, omgaan met stress, waar ligt je passie, etc.

In een serie van 3 consulten (3x 1,5 uur) duiken we uitgebreid je horoscoop in, waarbij we zowel de persoonlijke als de spirituele laag (voor wie wil) onder de loep nemen, en ook kijken naar thema’s die op dit moment geactiveerd worden en om aandacht vragen.
Als er dingen zijn waar je tegenaan loopt en graag meer over zou weten, bijvoorbeeld een specifieke situatie waar je in zit of een steeds terugkerend thema (rode draad) in je leven, kun je dit van tevoren, of in aanloop naar het 2e of 3e consult, aangeven.

De consulten vinden plaats in mijn praktijkruimte in Amsterdam (van Eeghenlaan 27), maar kunnen als dat je voorkeur heeft ook online gedaan worden.

Tarief: €450 (3 consulten x 1,5 uur, inclusief 3x voorbereidingstijd).