Welke gegevens heb ik nodig

Om een astrologisch consult aan te vragen, of aan een workshop astrologie of horoscoop-opstellingen mee te kunnen doen, heb ik datum, plaats en tijd van je geboorte nodig.

Het tijdstip van je geboorte is essentieel. Het bepaalt o.a. je Ascendant, de huizenverdeling en de positie van de Maan (deze beweegt met een snelheid van 12-14 graden per dag door de dierenriem en wisselt om de paar dagen van teken), en daarmee ook de verbindingen die met deze punten in de horoscoop gemaakt worden.

Als je het tijdstip niet (zeker) weet. Het tijdstip is vaak terug te vinden in fotoalbums en op geboortekaartjes, maar ook (digitaal) op te vragen bij de gemeente waarin je geboren bent. Houd er rekening mee dat hier leges aan verbonden kunnen zijn en dat er 5-8 werkdagen overheen kunnen gaan voor je je gegevens ontvangt.

Mocht je in het ziekenhuis ter wereld zijn gekomen, en dit in een andere plaats zijn dan waar je ouders of moeder op dat moment woonde(n), dan geldt de plaats waarin het ziekenhuis zich bevindt als geboorteplaats.

NB Vergeet niet om je voor- en achternaam te vermelden bij de aanvraag 😉
Deze komen op je horoscooptekening te staan.